Mijn klanten

Past Bults Makelaardij bij u?

Een makelaar en zijn klant moeten een team zijn om voor het beste resultaat te zorgen. Bent u bij Bults Makelaardij aan het juiste adres?

Als u verkoopt...

Uiteraard wilt u de hoogste opbrengst. Samen bepalen we een vraagprijs die dit perspectief biedt. Voor elke kijker wordt ruim de tijd genomen zodat de beste koper geselecteerd kan worden. 

Als je starter bent...

Zoek je als starter een betaalbaar alternatief voor huren? Er zijn nu volop mogelijkheden om een leuk huis of appartement te kopen! Sta jij open voor ideeën daarover en kun je deskundige begeleiding op de woningmarkt gebruiken? Dan help ik je graag van oriëntatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot overdracht bij de notaris.

Als u doorstroomt...

Is uw huidige woning te klein of zoekt u meer rust of een betere bereikbaarheid? Wilt u doorstromen naar een woning en buurt waar kinderen fijn kunnen opgroeien, met een ruime keuze aan scholen in de omgeving? Samen inventariseren we uw precieze woonwensen, zodat ik u op basis daarvan een perfect passend aanbod kunnen voorleggen.  

Als u senior bent...

Wilt u als senior kleiner gaan wonen? Misschien met minder onderhoud en veel voorzieningen in de directe omgeving? Met of zonder de optie om zorg in te kopen naar uw eigen behoefte? Bults Makelaardij kijkt zoekt met u naar de ideale woning die aan uw specifieke wensen voldoet.

Als u ondernemer bent...

Heeft u meer of minder bedrijfsruimte nodig? Zoekt u een locatie die ideaal bereikbaar is voor zakelijke klanten of juist in een druk winkelgebied ligt? Terwijl u zich op uw onderneming richt, brengt Bults Makelaardij interessante locaties in kaart, die vandaag, morgen én overmorgen precies passen bij uw bedrijfsdoelstellingen.

Vertel ons uw woonwensen