Omschrijving

Heerlijk licht 4-kamer appartement met balkon op het westen.

Dit kleinschalige complex is gelegen tegenover een zeer gevarieerd groen landgoed waar onder meer de Hogeschool van Hall Larenstein is gevestigd. Het onderhoudsarme appartement is volledig voorzien van dubbele beglazing en beschikt over een eigen berging op de begane grond. Aan de voorzijde voorzien van een zitje voor de ochtendzon, aan de achterzijde een fijn balkon voor de middag- en avondzon. Vanaf dit balkon heeft u vrij uitzicht op het vele groen van het park aan de overzijde. Het centrum van Velp is gelegen op loopafstand en de 2 NS stations, Presikhaaf en Velp, zijn makkelijk en snel bereikbaar per fiets. 

Het groene dorp Velp aan de voet van de Posbank en Nationaal Park Veluwezoom biedt alle denkbare voorzieningen en heeft uitstekende OV-verbindingen en uitvalswegen naar de A12, A50 en A348. Bovendien is het centrum van Arnhem op de fiets binnen 15 minuten bereikbaar.

Indeling
Begane grond: Centrale entree met trappenhuis.
1e verdieping: Gallerij, entree, hal met toilet, keuken met vaste kast en CV opstelling, woonkamer met toegang tot het balkon, slaapkamer, slaapkamer, badkamer, slaapkamer met toegang tot het balkon.

Bijzonderheden
Het appartement is voorzien van elektrisch bedienbare screens.

Kenmerken